dinsdag 29 juni 2021

BMW 2 Reeks maakt zich op voor debuut op Goodwood

AUTOFANS
BMW 2 Reeks maakt zich op voor debuut op Goodwood
Taal Nederlands Dit jaar is er wél een Goodwood Festival of Speed. BMW grijpt die gelegenheid meteen om het doek te halen van zijn nieuwe 2 Reeks. Afspraak op 8 juli dus.
Lees verder

Maakt Tesla Superchargers binnenkort voor iedereen toegankelijk?
Taal Nederlands Tesla zou zijn Superchargers, het efficiënte en alomtegenwoordige snellaadnetwerk, binnenkort voor iedereen openstellen. Dat blijkt uit documenten van een Noorse lokale overheid. Voorlopig is snelladen aan een Supercharger alleen voorbehouden voor Tesla-eigenaars.
Lees verder

Rijtest: Renault Twingo Electric (2021)
Taal Nederlands Bovenaan het segment van de elektrische auto's speelt er zich een heuse wapenwedloop af: elke nieuwe EV wil de snelste en de krachtigste zijn, of de grootste batterij hebben. Onderaan het segment gaat het om betaalbaarheid. Een van de prominentste figuren? Deze Renault Twingo Electric.
Lees verder

E-Legend EL1 is elektrische Audi Sport Quattro
Taal Nederlands Het Duitse E-Legend wil met haar EL1 liefhebbers van klassieke rallywagens én hypermoderne technologieën op haar wenken bedienen. Want de EL1 verzoent de klassieke lijnen van de Audi Sport Quattro met de 816 pk sterke aandrijflijn van de elektrische Porsche Taycan. De vijfcilinderroffel, die zal je er zelf bij moeten verzinnen...
Lees verder

Manhart werpt offroadkwaliteiten Land Rover Defender uit het raam
Taal Nederlands De nieuwe Land Rover Defender beschikt nog steeds over hallucinante offroadkwaliteiten maar verpakt die in een meer stedelijke outfit. Tuner Manhart gooit de offroadkwaliteiten echter uit de deur. Met dank aan joekels van 24-duims velgen en een serieuze verlagingskuur. De puristen draaien zich om in het slijk.
Lees verder