woensdag 30 juni 2021

Grootste elektrische Mercedes-Benz heeft 420 kWh accu

AUTOWEEK
Grootste elektrische Mercedes-Benz heeft 420 kWh accu
De EQS is tot op heden de elektrische Mercedes-Benz met het grootste accupakket. Die elektrische topsedan moet op dat vlak nu zijn meerdere erkennen in een elektrisch aangedreven Mercedes-Benz met een maar liefst 420 kWh aan elektrische longinhoud.
Lees verder

Navigeren met wegenkaarten - Uit de Oude Doos
In deze rubriek ligt het romantiseren van het verleden vaak op de loer. Vroeger was echter zeker niet alles beter en een goed voorbeeld daarvan is hoe je naar je bestemming moest navigeren.
Lees verder

InterClassics komt met nieuw klassiekerevenement
Liefhebbers van klassieke auto's kunnen alvast een rode cirkel zetten om de data 18 en 19 juni 2022. Dat zijn namelijk de dagen waarop het geheel nieuwe evenement InterClassics Days of Elegance plaatsvindt.
Lees verder

Volvo's toekomstplan: 'Veiliger, efficiënter, betaalbaarder'
Volvo licht toe hoe het dit decennium z'n kijk op autorijden verandert. De volgende generatie Volvo's worden grof gezegd meer en meer 'rijdende computers', waarbij zelf rijden niet langer centraal staat. Alles in de naam van veiligheid, uiteraard.
Lees verder

Volvo Recharge Concept luidt nieuw hoofdstuk in
Volvo presenteert de Recharge Concept: een volledig elektrisch studiemodel dat het midden houdt tussen een stationwagen en een SUV. Met de Recharge Concept toont Volvo waar het de komende jaren heen gaat.
Lees verder