zondag 27 juni 2021

Lexus UX200 - Achteruitkijkspiegel

AUTOWEEK
Lexus UX200 - Achteruitkijkspiegel
Achter het stuur van een best wel zeldzame Lexus UX belt Damiaan met Lars. Deze Lexus is een bijzondere Japanner, maar wat vinden de heren dan van de nieuwe Honda Civic? En al snel gaat het ook - weer - over elektrische auto's, omdat Audi op de kalender heeft gezet wanneer de brandstofmotor het museum in kan.
Lees verder

Weblog: De Daihatsu Charade sedan van Jan - Oude Liefde #2 - Weblog
Zo dapper als Joas ben ik zeker niet. Waar mijn compacte collega zijn zakelijk verantwoorde A4 opgaf voor een antieke Fransman, staat de auto die hier schittert náást een BMW Z4 en een verantwoorde gezinsauto voor huize Lemkes. Verre van radicaal, dus, maar toch ben ook ik in zekere zin terug naar het begin van mijn automobiele carrière. Die is nogal omvangrijk, want zelfs na een snelle telling en met het bewust negeren van een paar randgevallen kom ik al tot zo'n twintig exemplaren. De ...
Lees verder

Hoe de Volkswagen Polo zijn carrière als Audi 50 begon
De eerste Volkswagen Polo was een auto die als Audi 50 het levenslicht zag. Een bijzonder begin dus, voor een model dat uitgroeide tot een groot succes voor Volkswagen. Bij de Audi 50 liep het iets anders.
Lees verder

Lonsdale, een mislukte truc van Mitsubishi - De Vluchtstrook
Lonsdale is tegenwoordig een kledingmerk dat vooral populariteit geniet onder hooligans, maar ooit was het ook een automerk.
Lees verder

Kia Niro - Blik to the Future
De Kia Niro wordt hier nog ieder jaar populairder, maar na vijf jaar is het wel tijd om naar de opvolger te kijken.
Lees verder