zondag 27 juni 2021

McLaren benoemt 2e dealer in Nederland

AUTOZINE
McLaren benoemt 2e dealer in Nederland
McLaren heeft er een tweede dealer bij in Nederland: McLaren Eindhoven. Klanten kunnen vanaf augustus kennismaken met McLaren Eindhoven dat officieel geopend zal worden in het 4e kwartaal van dit jaar. De nieuwe showroom wordt geheel ingericht volgens de laatste designprincipes van McLaren en is, net als de werkplaats, gevestigd vlak bij de snelwegen A2, A50 en A58.
Lees verder

Kia maakt delen e-Niro mogelijk
Kia heeft een deelautoformule ontwikkeld waarbij men samen met een klein aantal bekenden een emissievrij rijdende e-Niro kan delen. De kosten kunnen naar eigen inzicht onderling verdeeld worden. Zo kunnen vier huishoudens via Delen in Kleine Kring al gemiddeld voor 175 euro (kosten per huishouden op basis van 10.000 kilometer per jaar, een looptijd van 60 maanden en 4 deelnemende huishoudens. Bij 20.000 kilometer per jaar bedragen de gemiddelde kosten 205 euro per maand. Inclusief laadkosten) per maand een Kia e-Niro rijden.
Lees verder

Seat Ibiza en Arona 2021 nu te bestellen
SEAT trapt de zomer af met de vernieuwde Ibiza en Arona. De compacte modellen hebben een strakkere uitstraling en krijgen een gedigitaliseerd interieur met nieuwe voorzieningen. Dankzij de nieuwe opbouw zijn de Ibiza of Arona altijd in drie stappen samen te stellen. De vernieuwde Ibiza is er al vanaf 21.850 euro en de Arona vanaf 22.300 euro.
Lees verder

Renault werkt samen met STMicro
Renault Group kiest STMicroelectronics als hoofdpartner voor innovatie om de bevoorrading en productie te garanderen van geavanceerde halfgeleiders van groot vermogen voor elektrische en hybride voertuigen vanaf 2026 STMicroelectronics zal producten en oplossingen op maat ontwikkelen om de effici?ntie van de elektrische en hybride voertuigen van Renault Group te verbeteren. Dit strategisch partnerschap betekent een nieuwe stap in de richting van een koolstofneutrale mobiliteitsindustrie dankzij een grotere efficielntie en betere energieprestaties voor elektrische en hybride voertuigen.
Lees verder

Autotest: Citroen C3 Aircross
De Citroën C3 AirCross is een compacte SUV waarbij de nadruk ligt op het uiterlijk en de prijs. Die twee zaken zijn echter aan verandering onderhevig. Met de komst van nieuwe techniek liggen de standaarden steeds hoger. Nieuwe emissie-eisen beïnvloeden de CO2-uitstoot en dat is weer bepalend voor de prijs. Kortom: het is tijd voor een facelift van de C3 AirCross!
Lees verder