woensdag 30 juni 2021

Mercedes-Maybach start verkoop S-Klasse

AUTOZINE
Mercedes-Maybach start verkoop S-Klasse
Mercedes-Maybach start de levering van de S-Klasse. De extra lange wielbasis (18 cm langer dan die van de verlengde variantvan de Mercedes-Benz S-Klasse) komt volledig ten goede aan het achtercompartiment. Met de standaard executivestoelen en het chauffeurspakket wordt het achtercompartiment een werk- of ontspanningsplek. Het interieuris afgewerkt met exclusieve details, zoals grote houten sierdelen aan de achterzijde van de voorstoelen en tussen de twee achterpassagiers. De limousine is nu te bestellen voor consumentenadviesprijzen vanaf 228.637 euro.
Lees verder

Porsche introduceert 911 GTS (2021)
Twee?neenhalf jaar na de marktintroductie van de 992 breidt Porsche de 911-range uit met de GTS-modellen. Twaalf jaar geleden presenteerde Porsche de 911 voor het eerst als GTS. De nieuwe GTS-generatie van de sportwagen is krachtiger en dynamischer dan voorheen. De zescilinder boxermotor heeft een vermogen van 353 kW / 480 pk, 22 kW / 30 pk meer dan de huidige 911 Carrera S of de vorige 911 GTS. De nieuwe serie wordt leverbaar als 911 Carrera GTS met achterwielaandrijving en als 911 Carrera 4 GTS met vierwielaandrijving, beide als Coup? en Cabriolet. De vijfde versie is de vierwielaangedreven 911 Targa 4 GTS.
Lees verder

Skoda deelt toekomstvisie voor 2030
Skoda kiest een nieuwe koers voor de toekomst met zijn nieuwe NEXT LEVEL - Skoda STRATEGY 2030. Daarin heeft het merk doelstellingen op het gebied van internationalisering, elektrificatie en digitalisering vastgelegd. De Tsjechische autofabrikant wil tegen 2030 tot de vijf bestverkopende merken van Europa behoren en wil het leidende Europese merk worden in de groeiregios India, Rusland en Noord-Afrika.
Lees verder

Fiat Tipo nu ook als City Sport
De Fiat Tipo is leverbaar in de themas Life, Sport en Cross. Nieuw in het aanbod is de Fiat Tipo City Sport die zich onderscheidt door zijn donkere details, eigen uitrusting en speciale prijs.
Lees verder

Volkswagen vernieuwt Polo GTI
De Volkswagen Polo GTI is aangepast voor modeljaar 2022. De compacte hot hatch biedt volop een 152 kW / 207 pk sterke 2.0 TSI turbomotor en het standaard gemonteerde adaptieve onderstel Sport Select. Het vernieuwde design, met herkenbare GTI-accenten en een opvallende LED-lichtstrip in de grille, weerspiegelt het karakter. Daarbij is de nieuwe Polo GTI volledig digitaal ?n maakt hij gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk.
Lees verder