vrijdag 25 juni 2021

Nieuwe Peugeot 308 heeft zijn prijs: vanaf 25.000 euro

AUTOFANS
Nieuwe Peugeot 308 heeft zijn prijs: vanaf 25.000 euro
Taal Nederlands Peugeot heeft de Belgische prijzen voor de nieuwe 308 Berline op ons losgelaten. Met een instapprijs van 25.000 euro zet hij zich strak in de markt... maar hoeveel kost de fiscaal interessante plug-inhybride?
Lees verder

Volkswagen Golf GTE Skylight heeft hologram aan boord en 3D-uitlaten (2021)
Taal Nederlands Elk jaar laat Volkswagen studenten bij het bedrijf een conceptwagen voor de Wörthersee-meeting ontwerpen. Hoewel Wörthersee 2021 niet doorgaat mochten de studenten toch aan het werk. Het resultaat is deze Golf GTE Skylight. Met 3D-geprinte uitlaten, een hologram in het interieur een stereo van 3.110 watt.
Lees verder

Goed nieuws: volgende generatie Mazda MX-5 is geëlektrificeerd!
Taal Nederlands Er woedt een klein storm op het internet, want Mazda heeft te kennen gegeven dat de opvolger van de huidige MX-5 geëlektrificeerd zal worden. Voor je moord en brand schreeuwt: dit is goed nieuws. Laat ons even uitleggen waarom...
Lees verder

Nissan Juke Rally Tribute eert rallyverleden (2021)
Taal Nederlands Het is dit jaar exact 50 jaar geleden dat Nissan met een 240Z de uitputtende East African Safari Rally won. Om dat overwinning te eren lanceert het merk nu de Juke Rally Tribute. Een eerbetoon aan het verleden, met een crossover uit het heden.
Lees verder

Officieel: Ferrari 296 GTB, terug aan de zescilinder
Taal Nederlands Ferrari mengt toekomst en verleden: met de 296 GTB voegen de Italianen een nieuwe plug-inhybride aan hun rangen toe. Voor het eerst sinds de Dino is dit nieuwe model nog eens een Ferrari met een V6.
Lees verder