woensdag 23 juni 2021

Nissan QASHQAI met nieuwe benzinemotoren is krachtiger, zuiniger en uitgerust met New NissanConnect-infotainmentsysteem

NISSAN
Nissan QASHQAI met nieuwe benzinemotoren is krachtiger, zuiniger en uitgerust met New NissanConnect-infotainmentsysteem
Nissan maakt de QASHQAI nog aantrekkelijker met nieuwe, zuinige benzinemotoren, een nieuwe automaat met dubbele koppeling en een nieuw infotainmentsysteem.
Lees verder

Succesverhaal Nissan LEAF 40 kWh krijgt nieuwe impuls
Een jaar na de verkoopstart van de nieuwe Nissan LEAF 40 kWh gaat de zegetocht onverminderd verder. De productieaantallen stijgen en Nederland krijgt voorrang bij de levering. Hierdoor is de levertijd verder gedaald: klanten die nu een nieuwe LEAF bestellen kunnen de auto al in 2018 rijden.
Lees verder

Nieuwe Nissan Qashqai zit vol met lichtgewicht aluminium
Nissan past een grote hoeveelheid lichtgewicht aluminium onderdelen toe voor de nieuwe generatie Qashqai. De nieuwe Qashqai is daarmee de eerste in Europa gebouwde Nissan met vooruitstrevende aluminium technologie. De motorkap, deuren en voorspatborden zijn van een aluminiumlegering gemaakt, waardoor de carrosserie van de nieuwe Qashqai 60 kilogram lichter uitvalt ten opzichte van de vorige generatie Qashqai. Dit verbetert de efficiëntie op het gebied van emissies en maakt ruimte voor meer technologie, waaronder de geëlektrificeerde aandrijflijn van de Qashqai.
Lees verder

David Milan nieuwe Country Director Nissan Nederland
David Milan (47) treedt per 1 juni 2021 aan als Country Director bij Nissan Nederland. Daarmee vervangt hij de vertrekkende Tjalling Hollander.
Lees verder

De geheel nieuwe Nissan Qashqai: een nieuwe vorm van rijplezier
De basis van de geheel nieuwe Nissan Qashqai wordt gevormd door het nieuwe CMF-C-platform. Dit bood de productplanners, ontwerpers en ingenieurs van Nissan de mogelijkheid om een model te ontwikkelen dat erin slaagt de uitdagende klanteisen op het gebied van ontwerp, ruimte, dynamiek en CO2-voetafdruk met elkaar te verenigen. De volledig nieuwe architectuur dient als basis voor concurrerende modellen die de rij- en eigendomservaring bieden die klanten wensen, in een tijd waarin de auto-industrie onderhevig is aan grote veranderingen.
Lees verder