donderdag 24 juni 2021

Officieel: Dacia Duster facelift introduceert meer praal (2021)

AUTOFANS
Officieel: Dacia Duster facelift introduceert meer praal (2021)
Taal Nederlands Dé budget-crossover bij uitstek krijgt een opfriskuur. Daardoor mag de Dacia Duster pronken met nieuwe motoren, een zo maar even 8-duims groot infotainmentsysteem, led-verlichting en een automaat met dubbele koppeling. Wat is dit, een Rolls-Rocye?!
Lees verder

Rijtest + video: Aiways U5 (2021)
Taal Nederlands Met Aiways betreedt een nieuwe speler het Europese vasteland. De U5 pretendeert een ruime en tevens betaalbare elektrische gezinscrossover te zijn. Slaagt het Chinese merk in haar opzet? We zoeken het uit.
Lees verder

Lancia doet koppig voort: eerste EV en drie nieuwe modellen onderweg
Taal Nederlands Het ooit zo roemrijke Italiaanse merk Lancia mag dan al jaren een schim van zichzelf zijn, onder de Stellantis-vlag is er wel degelijk nog een toekomst weggelegd voor het merk. Meer zelfs: er zouden drie nieuwe modellen in ontwikkeling zijn, waaronder een eerste elektrisch model.
Lees verder

Jaguar wil als EV-merk Bentley in vizier nemen
Taal Nederlands Tegen 2025 wil Jaguar alleen nog volledig elektrisch door het leven. Maar verwacht geen EV-alternatieven voor de E-Pace, F-Pace, XE of XF. Jaguar Land Rover-CEO Thierry Bolloré wil het klassieke Britse merk hogerop positioneren: met Bentley in het vizier.
Lees verder

Officieel: Honda Civic hatchback enkel als hybride (2021)
Taal Nederlands Na de onthulling van de vooral voor Amerika bedoelde sedan, toont Honda nu de hatchbackversie van de alweer elfde generatie Civic. Die variant komt naar Europa en doet het standaard met een hybrideaandrijving.
Lees verder