maandag 28 juni 2021

Volkswagen Caddy PanAmericana: stoerder en avontuurlijker

AUTOFANS
Volkswagen Caddy PanAmericana: stoerder en avontuurlijker
Taal Nederlands De nieuwe Caddy is nog maar goed en wel op de markt, of Volkswagen heeft alweer een speciale versie klaar. Na de California is dit de Panamericana, een soort crossoverversie van de ludospace.
Lees verder

Wacht wat? Aston Martin-designer Miles Nurnberger stapt over naar Dacia
Taal Nederlands Het bewijs dat je niet naar een chiquer merk hoeft over te stappen om een nieuwe carrièrezet te maken? Dat levert de Brit met de klinkende naam Miles Nurnberger. De Director of Design bij Aston Martin stapt namelijk over naar Dacia.
Lees verder

Twee in één: Porsche pakt nog een Ringrecord!
Taal Nederlands De nieuwe speciale versie van de Porsche Cayenne heeft zijn recordronde op de Nürburging nog maar net uitgereden of daar is het volgende record al. Piloot Lars Kern reed met de 911 GT2 RS een recordtijd van 6'43"300.
Lees verder

Over foute keuzes en verkeerde prioriteiten, met Jeroom Snelders en Sam Dejonghe - RoadTrip #40
Taal Nederlands Hoog bezoek in onze 40ste podcastaflevering! Niemand minder dan cartoonist en petrolhead par excellence Jeroom komt vertellen over zijn autogeschiedenis. Naar eigen zeggen: een lijst vol foute keuzes en verkeerde prioriteiten.
Lees verder

Volkswagen legt deadline verbrandingsmotor op 2035
Taal Nederlands Vanaf 2035 wil Volkswagen in Europa geen verbrandingsmotoren meer aanbieden. Dat zegt Volkswagens verkoopsdirecteur Klaus Zellmer in een interview aan de Duitse krant Münchner Merkur. Andere continenten krijgen nog iets langer respijt.
Lees verder