maandag 19 juli 2021

Abarth F595: Want je kan nooit genoeg einddempers hebben... (2021)

AUTOFANS
Abarth F595: Want je kan nooit genoeg einddempers hebben... (2021)
Taal Nederlands Abarth, het Italiaanse submerk van Fiat, tovert weerom een speciale versie van de Fiat 500 uit haar toverhoed. Die F595 is een ode aan het Formule 4-kampioenschap (waar ze onder andere Abarth-motoren gebruiken) en laat zich typeren door 4 "gestapelde" einddempers. Het vermogen van 165 pk is evenwel braaf te noemen.
Lees verder

Elon Musk: Tesla Cybertruck kan een flop worden
Taal Nederlands Wie is de Tesla Cybertruck al vergeten? De van de pot gerukte pick-up die in 2019 het levenslicht zag is nog steeds niet in productie gegaan. Meer nog, Tesla CEO Elon Musk heeft zelf toegegeven dat de Cybertruck wel eens een flop kan worden voor het merk. Al geeft 'ie daar niet echt om.
Lees verder

Officieel: Audi RS 3, 400 pk en vijf cilinders (2021)
Taal Nederlands Audi haalt het doek van de nieuwe generatie RS 3. Die is er nog steeds als vierdeurs en vijfdeurs en krijgt ook nog steeds een vijfcilinder. Ook nu is die vijfpitter weer goed voor 400 pk.
Lees verder

Officieel: Aston Martin Valhalla is plug-inhybride hypercar met 950 pk
Taal Nederlands De Britten hadden hem al een tijdje aangekondigd, maar nu is hij in volle glorie te zien: de Aston Martin Valhalla, de hybride hypercar die Aston samen met Red Bull Racing heeft ontwikkeld.
Lees verder

Lego heeft Volkswagen T2-kampeerbusje klaar (#10279)
Taal Nederlands Wie nog geen Volkswagen T1-kampeerbusje van de Lego Creator Expert-reeks heeft, moet snel zijn. Grijp je er binnenkort toch naast, dan hoef je niet te lang te treuren: de Deense blokjesbouwer heeft intussen de tweede generatie van het legendarische Volkswagen-busje in blokjes omgezet.
Lees verder