Doorgaan naar hoofdcontent

Aiways toont interieur U6

AUTOZINE
Aiways toont interieur U6
Aiways, een nieuw automerk uit China, laat voor het eerst fotos zien van het interieur van de U6, die bedoeld is voor een jonger publiek. De fotos tonen een trendy en op gamen ge?nspireerd ontwerp en een slimme cockpit vol technologie, connectieviteit en speelse functies.
Lees verder

Audi introduceert RS3 Sportback 2021
Na de nieuwe Audi A3 Sportback en Limousine, introduceert Audi nu de RS versies van deze modelle. De 294 kW / 400 pk sterke vijfcilindermotor belooft samen met de nieuwe RS Torque Splitter topprestaties en maximaal rijplezier. De brede carrosserie en het interieur laten geen twijfel bestaan over de sportieve aspiraties van de nieuwe uitvoeringen. De nieuwe Audi RS 3 Sportback en Limousine worden deze herfst op de markt verwacht.
Lees verder

Porsche vernieuwt Macan voor 2022
De Porsche Macan is aangepast voor modeljaar 2022. De vernieuwde Macan claimt verbeterde prestaties, een aangescherpt design en een nieuw bedieningsconcept. De varianten die Porsche op de markt brengt, beloven alle drie aanzienlijk betere prestaties dan hun voorgangers.
Lees verder

Autotest: Renault Trafic
Renault introduceert de vierde generatie van de Trafic. Een aantal zaken blijven bij het oude. De laadruimte heeft dezelfde afmetingen en de motoren zijn slechts doorontwikkelde versies van de vorige Trafic. Toch doet Renault een bijzondere belofte: de nieuwe Trafic zou namelijk rijden als een personenauto. Een test moet uitwijzen of de nieuwe Trafic dat waar kan maken.
Lees verder

Vooruitblik: Citroen C5 X
Er was een tijd waarin grote sedans de enige keuze waren voor zakelijke rijders. Vrijwel alle merken boden daarom deze standaard zakenauto's aan. Echter, de vraag naar sedans is sterk teruggelopen ten gunste van SUV's. Nu zijn het alleen nog de luxemerken die sedans aanbieden. Citroën denkt echter een gat in de zakelijke markt te hebben gevonden door een sedan, stationcar en SUV te combineren in de "C5 X". Een goed idee?
Lees verder