zaterdag 17 juli 2021

Antitrustonderzoek tegen autofabrikanten: Europese Commissie laat meeste aanklachten tegen BMW Group vallen

BMW GROUP
Antitrustonderzoek tegen autofabrikanten: Europese Commissie laat meeste aanklachten tegen BMW Group vallen
Geen verdenking van onrechtmatige manipulatie-instrumenten tegen BMW Group +++ Europese Commissie betreedt onbekend terrein voor antitrustwet +++ Schikking overeengekomen nadat meeste beschuldigingen waren weggevallen +++ Clementie aanvragen was geen optie voor BMW Group +++ Gesprekken hadden geen invloed op productbeslissingen van het bedrijf en benadeelde klanten daarom helemaal niet +++ BMW Group nam vanaf het begin een eigen benadering van ...
Lees verder

Nieuwe functies en content voor de My BMW App.
My BMW/MINI App-gebruikers zijn nu in totaal met 4 miljoen wereldwijd. Verdere uitbreiding van de My BMW App tot een informatiekanaal. Updates in mei en juli 2021 zorgen voor een breed scala van functies voor extra klantvoordelen en extra content. Bijgaand het Engelstalig persbericht.
Lees verder

MINI mobiliteitspartner van Dutch Design Week 2021.
MINI is de trotse, nieuwe mobiliteitspartner van de Dutch Design Week, het grootste designevenement van Noord-Europa dat dit jaar van 16 tot en met 24 oktober in Eindhoven wordt gehouden. MINI zal de 'Design Rides' verzorgen met onder andere de volledig elektrische MINI Electric en de plug-in hybride MINI Countryman. Die worden gedurende het evenement ingezet als shuttledienst om bezoekers te vervoeren tussen de circa 120 locaties van DDW in Eindhoven.
Lees verder

Lokaal emissievrij op weg naar succes: meer dan 15 procent van alle nieuwe MINI zijn al geëlektrificeerd.
Sinds de marktintroductie zijn er wereldwijd al meer dan 30.000 exemplaren van de volledig elektrische MINI Cooper SE verkocht. Het plug-in hybride model MINI Cooper SE Countryman ALL4 onderstreept ook het groeiende enthousiasme voor duurzaam rijplezier met gestaag stijgende verkoopcijfers. Bijgaand het volledige Engelstalige persbericht.
Lees verder

De MINI Anniversary Edition: Met de traditionele, sportieve spirit van John Cooper
MINI viert 60 jaar samenwerking met de Cooper Family. Een gezamenlijke inzet voor maximaal rijplezier op de weg en legendarisch succes in de racewereld. Edition-voertuigen worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 740 eenheden wereldwijd als MINI Cooper, MINI Cooper S en MINI John Cooper Works.
Lees verder