dinsdag 20 juli 2021

Audi-CEO: 'A1 krijgt geen opvolger'

AUTOWEEK
Audi-CEO: 'A1 krijgt geen opvolger'
De huidige generatie Audi A1 krijgt geen opvolger, bevestigt Audi-CEO Markus Duesmann. Door de Euro 7-emissienorm, die voor 2025 op de planning staat, gaat het te duur worden om de B-segmenter met verbrandingsmotor te ontwikkelen.
Lees verder

Barrelbrigade 2021 - Birgit stelt voor: Volkswagen New Beetle
De derde deelnemer aan de Barrelbrigade is een ware Dark Horse. De 24-jarige Birgit Willemse onderbreekt haar doktersopleiding kortstondig om te zien hoe ver je komt met een auto van € 500. Ze heeft al meteen bewonderende blikken te pakken. Dat je een Volkswagen New Beetle kunt kopen voor dat bedrag wisten we niet.
Lees verder

Mondial de l'Automobile Paris keert terug in 2022
De Franse autobeurs Mondial de l'Automobile keert terug in 2022. Het evenement vindt in het najaar plaats en heeft een iets andere opzet dan de vorige edities.
Lees verder

Porsche Macan vernieuwd
Porsche geeft de Macan voor de tweede maal een opfrisbeurt. De SUV loopt alweer mee sinds 2014 en kreeg drie jaar geleden zijn laatste facelift. In de tweede vernieuwingsronde brengt Porsche het aantal beschikbare varianten van de Macan terug en krijgt het model enkele subtiele wijzigingen mee.
Lees verder

Chevrolet Corvette Z06 laat van zich horen
De huidige Chevrolet Corvette Stingray is de eerste in de Corvette-geschiedenis die z'n motor achter de voorstoelen heeft liggen. Sommige zaken veranderen echter nooit en dus komt er ook van de Corvette een intense Z06-variant. Die nieuwe Chevrolet Corvette Stingray Z06 geeft nu een eerste levensteken.
Lees verder