maandag 12 juli 2021

Audi viert 50 jaar "Vorsprung durch Technik"

AUTOFANS
Audi viert 50 jaar "Vorsprung durch Technik"
Taal Nederlands "Vorsprung durch Technik", een slogan die al heel wat jaren aan Audi plakt. Dat is niet voor niets, het merk toonde de afgelopen vijf decennia namelijk dat techniek en technologie wel een kolfje naar hun hand zijn.
Lees verder

Win een Coupe de Belgique-pakket van The Grand Touring Company t.w.v. 249 euro!
Taal Nederlands Zin om er deze zomer in eigen land op uit te trekken? Dan kun je bij The Grand Touring Company een rallypakket bestellen met vier geweldige roadbooks. Of je kunt een van de tien exemplaren van dit Coupe de Belgique-pakket winnen die wij mogen weggeven!
Lees verder

Krachtigere Polestar 2 knalt heuvelklim Goodwood op
Taal Nederlands Op het Festival of Speed in het Britse Goodwood pakte Polestar afgelopen weekend uit met een krachtigere versie van zijn 2. Naar eigen zeggen "een experimentele versie", al zeg je in de autowereld natuurlijk beter nooit 'nooit'.
Lees verder

Prijslijst: zoveel kost de Ford Mustang Mach-E GT (2021)
Taal Nederlands Ford had 'm al een tijdje aangekondigd, maar nu is hij te bestellen: de Mustang Mach-E GT. De wat? De sportiefste variant van Fords elektrische SUV.
Lees verder

BMW X5 en X6 pakken uit met Black Vermillion-uitvoeringen
Taal Nederlands Ook BMW heeft op tijd en stond weer eens een speciale reeks klaar. Deze keer is dat de Black Vermillion-uitvoering voor de SUV's X5 en X6. In één trek door lanceert BMW nog een speciale kleur voor de kolossale X7.
Lees verder