zondag 18 juli 2021

Barrelbrigade 2021 - Lars stelt voor: Chrysler PT Cruiser

AUTOWEEK
Barrelbrigade 2021 - Lars stelt voor: Chrysler PT Cruiser
Voor zichzelf koopt Lars altijd Japanse auto's. Maar met het geld van de baas durft hij het aan om ook eens iets anders te kiezen. Dat het een PT Cruiser moet worden, staat voor hem bij voorbaat vast. Maar zelfs bij deze Quasimodo moet je reuze je best doen om er eentje voor € 500 op te scharrelen. Het kostte wat moeite, maar moet je eens kijken wat Lars binnenhaalt.
Lees verder

Volkswagen T-Roc Cabrio - Back to Basics
De zomer gaat nu echt van start, dus het dak kan eraf! Met de Volkswagen T-Roc Cabio heeft Volkswagen één van de voordeligste cabrio's in huis, maar is het daarmee ook een goeie deal?
Lees verder

De douche van de Honda CR-V - De Vluchtstrook
In autoland komen soms vreemde accessoires voorbij. Niet alleen exclusieve merken als Rolls-Royce en Bentley kunnen er wat van, ook Honda bood op de eerste generatie CR-V een eigenaardige extra aan: een douchepomp.
Lees verder

Tijdreis naar de CÃ'te d'Azur in een Peugeot 404 Cabriolet
Voor de aanleg van de Autoroute du Soleil was de Route National 7 de enige vakantieroute tussen Parijs en de Middellandse Zee. Wat er nu nog van overblijft, is bijna 1.000 km aan vergane glorie uit de jaren vijftig en zestig. Drie dagen lang reden we met een Peugeot 404 Cabriolet uit 1964 door het Frankrijk van onze prilste jeugdherinneringen.
Lees verder

Barrelbrigade 2021 - Nic stelt voor: Peugeot Partner
Nic heeft in een keer twee primeurs te pakken. Het is niet alleen voor het eerst dat er een bestelauto dienstdoet in de Barrelbrigade, het is ook voor het eerst dat er een diesel deelneemt aan dit avontuur. Maak kennis met de Peugeot Partner.
Lees verder