vrijdag 9 juli 2021

Citroën BX - Facelift Friday

AUTOWEEK
Citroën BX - Facelift Friday
Citroën beschikte ooit over het talent om auto's te ontwikkelen die vrijwel onmiddellijk werden omhelst door liefhebbers en trouwe klanten. De Citroën BX is daar een goed voorbeeld van. Terwijl het eigenwijze model rustig doorrolt naar een definitief plekje in klassiekerland, richten wij ons nog even op de facelift van 1986.
Lees verder

Nio wil 4.000 accuwisselstations in 2025
Het Chinese Nio wil in z'n thuisland naar verluidt 3.700 accuwisselstations toevoegen aan het bestaande aanbod. Daarmee zou het totaal in 2025 op maar liefst 4.000 stuks komen.
Lees verder

Test: Mitsubishi Eclipse Cross PHEV
De recente update van de Mitsubishi Eclipse Cross hoort zonder meer thuis in de categorie 'bijzondere facelifts'. De auto werd niet alleen langer, maar kreeg ook nog eens een plug-in hybride aandrijflijn toegeschoven. Hoog tijd om deze stekkerhybride aan een test te onderwerpen.
Lees verder

Ferrari LaFerrari-opvolger doet nog steeds geheimzinnig
Ferrari beloofde vier jaar geleden dat er een opvolger van de LaFerrari komt. Die auto duikt nu voor de tweede keer op, zo lijkt het, alleen nog wel steeds in een bekende gedaante.
Lees verder

Vijf occasions met middenmotor voor de kleinere beurs
Lotus trok eergisteren het doek van de Emira: een nieuwe sportieveling met middenmotor. Hoewel de prijs van de Emira nog niet bekend is, ligt het voor de hand dat het geen goedkope aangelegenheid gaat worden. Wat zijn je opties als je toch een sportauto met middenmotor wil hebben, maar beschikt over een kleinere beurs? Dit zijn vijf opties.
Lees verder