donderdag 8 juli 2021

Dacia neemt nieuwe zevenzitter mee naar IAA

AUTOWEEK
Dacia neemt nieuwe zevenzitter mee naar IAA
Dacia neemt een nieuwe zevenzitter mee naar de IAA die in september voor het eerst in München plaatsvindt. Hoewel Dacia al vrijgeeft dat de nieuwkomer een fors model is, is het nog niet helemaal helder welk nieuw model de Roemenen tijdens de IAA lanceren.
Lees verder

BMW, Volkswagen, Audi en Porsche beboet om kartelvorming
De Europese Commissie beboet autofabrikanten BMW, Volkswagen, Audi en Porsche wegens kartelvorming. Daimler AG ontspringt de dans.
Lees verder

Volvo en Geely gaan aandrijflijnen samen ontwikkelen
Het huwelijk tussen Volvo en Geely duurt inmiddels al even voort, maar nu schakelen beide bedrijven naar de volgende versnelling. De nieuwe joint venture Aurobay is straks verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle aandrijflijnen voor het concern. Ook willen Volvo en Geely met Aurobay andere automerken aandrijflijnen gaan leveren.
Lees verder

Elektrische Renault Mégane naar IAA
Na Dacia is het Renault dat meldt wat het meebrengt naar de IAA die in september in München plaatsvindt. Geheel volgens verwachting neemt Renault een nieuw elektrisch model mee naar de Duitse autobeurs.
Lees verder

Roewe's nieuwste concept-car voortijdig in beeld - Exclusief
De aan het hier bekende MG gerelateerde Chinese merk Roewe komt binnenkort met een splinternieuw studiemodel, een concept-car die AutoWeek je al exclusief kan laten zien.
Lees verder