donderdag 22 juli 2021

Duotest: Volkswagen Tiguan R 4Motion vs Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310 4Drive (2021)

AUTOFANS
Duotest: Volkswagen Tiguan R 4Motion vs Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310 4Drive (2021)
Taal Nederlands Hebben wij vaak bedenkingen als we 'sportiviteit' en 'SUV' in één zin lezen, dan is er de Volkswagen-groep om ons ongelijk te bewijzen. Met twee kemphanen die dezelfde motor delen, maar een ander eindresultaat voorrijden: in de ene hoek de Volkswagen Tiguan R, in de andere hoek de Cupra Formentor VZ.
Lees verder

Over verleden, heden en toekomst van Circuit Zolder, met Harry Steegmans – Roadtrip #42
Taal Nederlands Over unieke locaties gesproken. In deze aflevering van onze podcast bevinden Yves en Wim zich letterlijk op het circuit van Zolder. Maar echt letterlijk. Centrale gast? De directeur van het circuit.
Lees verder

Bevestigd: Tesla-superchargers binnenkort toegankelijk voor andere EV's
Taal Nederlands De grote baas van Tesla, Elon Musk, laat via Twitter weten dat zijn Superchargers binnenkort worden opengesteld voor andere merken. Het snellaadnetwerk was tot nu toe alleen voorbehouden voor Tesla-eigenaars.
Lees verder

Mercedes-Benz S 580 e: plug-inhybride S-Klasse in de catalogus (2021)
Taal Nederlands Mercedes heeft het gamma van zijn S-Klasse uitgebreid met de S 580 e, een plug-inhybride met elektrisch rijbereik van zo'n 100 kilometer. Tegelijk voegt Stuttgart nog enkele kleine updates toe aan het S-Klasse-gamma.
Lees verder

3 op 10 werknemers nog niet klaar voor elektrische bedrijfswagen
Taal Nederlands Vanaf 2026 maakt de federale regering alleen uitstootvrije bedrijfswagens nog fiscaal interessant. Toch zijn 3 op 10 werknemers met een bedrijfswagen op benzine of diesel nog niet klaar voor een elektrische auto. Dat blijkt uit een rondvraag van HR-bedrijf Securex.
Lees verder