maandag 5 juli 2021

Genesis G80 Sport: Koreaans 'M-pakket'

AUTOWEEK
Genesis G80 Sport: Koreaans 'M-pakket'
Genesis gaat mee in de vaart der premium-volkeren door met een sportief uitgedoste G80 te komen. Wat bij BMW in de volksmond een M-pakket heet en bij Mercedes AMG-Line, is bij Genesis simpelweg 'Sport'.
Lees verder

Autovakantie met afstand het populairst dit jaar
De auto is dit jaar weer het populairste vervoersmiddel om mee op vakantie te gaan. Van alle Nederlandse vakantiegangers kiest 60 procent voor de auto.
Lees verder

Skoda Enyaq iV als Founders Edition
Skoda brengt een speciale uitvoering van de elektrische Enyaq iV op de markt. De speciale editie van de elektrische SUV heet 'Founders Edition' en is een eerbetoon aan de oprichters van het merk, aldus Skoda.
Lees verder

Timmermans wil meer vaart achter elektrisch rijden in Europa
Eurocommissaris Frans Timmermans komt met nieuwe plannen die elektrisch rijden verder moeten stimuleren. De voorstellen omvatten onder andere een termijn voor het uitfaseren van verbrandingsmotoren en een vervuilingsheffing, aldus Timmermans tegen de Britse krant Financial Times.
Lees verder

Audi Q3 als tijdelijk Advanced Edition Plus
Audi zet kortstondig een nieuwe uitvoering op de prijslijst van de Q3. De Audi Q3 is er nu als Advanced Edition Plus, een tijdelijk beschikbare uitvoering die slechts met één krachtbron is te krijgen.
Lees verder