vrijdag 30 juli 2021

Hyundai's nieuwe SUV heeft high-tech interieur

AUTOWEEK
Hyundai's nieuwe SUV heeft high-tech interieur
De traditionele MPV is in Europa op sterven na dood, maar in China heeft de consument nog wel honger naar dergelijke praktische ruimtereuzen. Hyundai heeft voor de Chinese markt de Custo in het vat zitten, een auto waar het merk stapsgewijs meer beeldmateriaal van vrijgeeft. Vandaag belicht Hyundai het binnenste van z'n extravagant vormgegeven MPV.
Lees verder

Tesla komt met grote software-update
Tesla rolt binnenkort softwareversie 2021.24 uit. Normaliter geen reden voor een artikel, maar in dit geval bevat de update wel heel veel nieuws.
Lees verder

Rolls-Royce Ghost grondig aangepakt door Mansory
Goed nieuws voor lieden die een Rolls-Royce Ghost wat te onopvallend vinden: Mansory komt met een complete tuningkit voor de meest recente Ghost. Naast agressievere bumpers en een aangepast interieur krijgt de V12 een krachtkuurtje.
Lees verder

Kia Ceed (2009)- Facelift Friday
Even handen zien: wie kent de Kia Cerato nog? Dat dachten we al: helemaal niemand. De eerste Kia Cee'd ken je echter vermoedelijk wél, want die auto was de eerste serieuze stap van Kia in het Europese C-segment. In 2009 kreeg het model een facelift, die uitgebreider is dan het lijkt.
Lees verder

Glickenhaus toont nieuwe SCG Boot Pickup op waterstof
Bij Scuderia Cameron Glickenhaus houden ze wel van extreme auto's, maar onverantwoord hoeft het ook weer niet te zijn. Het bedrijf toont dan ook een tweede blik op z'n waterstof-pick-up.
Lees verder