Doorgaan naar hoofdcontent

Jaguar E-Pace P300e - Eerste Rijtest

AUTOWEEK
Jaguar E-Pace P300e - Eerste Rijtest
Vanaf 2025 introduceert Jaguar alleen nog elektrische modellen. Tot het zover is, moet het bestaande gamma aan de stekker om de gemiddelde CO2-uitstoot alvast zo ver mogelijk terug te dringen, te beginnen met de E-Pace P300e PHEV.
Lees verder

Hoe de C-Kadett de wereld veroverde
Wanneer Opel in 1970 begint met de ontwikkeling van de C-Kadett kan men in Duitsland nog niet bevroeden dat dat een auto wordt waar verspreid over de aardbol bijna elke GM-dochter z'n eigen variant van zal bouwen, en maar liefst twintig jaar lang.
Lees verder

Barrelbrigade 2021 - Peugeot Partner - Klokje Rond-keuring
Met het inbrengen van een Peugeot Partner voor de Barrelbrigade scoort Nic twee primeurs in één klap: voor het eerst doet er een bestelauto mee én voor het eerst hebben we een auto met een dieselmotor. Bovendien heeft hij de hoogste kilometerstand van alle barrels: de teller wijst net iets over het half miljoen. Maar als Joep uitstapt na de proefrit heeft hij zijn mening al klaar: "Je hebt jezelf overtroffen. Deze auto is een écht barrel."
Lees verder

GM klaagt Ford aan om schenden handelsmerk
General Motors (GM) klaagt branchegenoot Ford aan voor het schenden van een handelsmerk op de naam voor technologie voor autonoom rijden.
Lees verder

Tesla-fabriek in India volgens Musk 'zeer waarschijnlijk'
Tesla wil voet aan de grond krijgen in India. Afhankelijk van hoe de verkoop in het land met ruim 1,3 miljard inwoners gaat, is het opzetten van een fabriek voor lokale productie een serieuze mogelijkheid.
Lees verder