donderdag 22 juli 2021

Mercedes-Benz Vision EQXX klaar voor onthulling

AUTOWEEK
Mercedes-Benz Vision EQXX klaar voor onthulling
Mercedes-Benz geeft later vandaag een update over zijn elektrificatiestrategie. Daar lijkt ook de onthulling van een splinternieuw studiemodel bij te horen: de Vision EQXX.
Lees verder

Gefacelifte BMW X7 opnieuw in beeld
BMW staat op het punt z'n grootste SUV nog net even extravaganter te maken dan hij al was. De X7 krijgt binnenkort namelijk een facelift en het is die bijgewerkte concurrent van de Mercedes-Benz GLS wiens nieuwe snuit nu van dichtbij te zien is.
Lees verder

Nieuwe Ford Ranger Raptor met stuur aan 'de goede kant'
Ford werkt aan een compleet nieuwe Ranger, een pick-up waar naast conventionele versies ook weer een intense Raptor-variant van komt. Die Ranger Raptor is weer opgedoken voor de lens van onze spionagefotograaf. Voor het eerst met het stuur aan 'de goede kant'.
Lees verder

Actieradius Kia EV6 bekend
Kia heeft de definitieve actieradius van de veelbelovende EV6 vrijgegeven. Het elektrische rijbereik van Kia's nieuwste EV is bepaald niet mals, de eigenwijs vormgegeven cross-over komt namelijk tot 528 kilometer ver op één lading.
Lees verder

Mercedes-Benz presenteert elektrische toekomstplannen
Mercedes-Benz bereidt zich voor op een elektrische toekomst. Het merk komt met drie geheel nieuwe EV-platformen en investeert vanaf 2025 alleen nog maar in EV-technologie. In dat jaar wil het merk tevens voor ieder model een elektrisch alternatief hebben. Een definitieve einddatum voor de verbrandingsmotor wordt echter niet genoemd.
Lees verder