Doorgaan naar hoofdcontent

Mercedes zet koers naar 100% elektrisch

AUTOZINE
Mercedes zet koers naar 100% elektrisch
Mercedes-Benz zet de koers uit naar een volledig elektrische toekomst: tegen het einde van het decennium is het merk klaar om volledig elektrisch te gaan (daar waar de marktomstandigheden het toelaten). Met deze strategische stap van Electric first naar Electric only versnelt Mercedes-Benz de transformatie naar een emissievrije en softwaregedreven toekomst. Tegen 2022 wil Mercedes-Benz accu-elektrische voertuigen (BEVs) aanbieden in alle segmenten waarin het merk vertegenwoordigd is. Vanaf 2025 moeten alle nieuwe voertuigarchitecturen uitsluitend elektrisch zijn.
Lees verder

Volkswagen Polo 2022 nu te bestellen
De vernieuwde Polo is per direct te bestellen. De compacte Volkswagen heeft voortaan standaard meer aan boord, zoals Lane Assist, LED-verlichting en een Digital Cockpit. Hij heeft een vernieuwd design en geavanceerde technologie, waaronder IQ. DRIVE Travel Assist voor gedeeltelijk geautomatiseerd rijden. De vanafprijs van de nieuwe en rijker uitgeruste Polo is bijna 2.000 euro lager dan voorheen. De Polo is nu te bestellen vanaf 19.990 euro.
Lees verder

Audi test RS Q e-tron
Bijna een jaar na het oorspronkelijke concept idee is Audi Sport gestart met het testen van de Audi RS Q e-tron. Met dit elektroprototype neemt Audi in 2022 voor het eerst deel aan de Dakar-rally. Audi wil als eerste autofabrikant met een ge?lektrificeerde aandrijflijn de strijd aangaan tegen conventioneel aangedreven concurrenten en gaat in een van s werelds zwaarste rallys voor de algehele overwinning.
Lees verder

Autotest: Hyundai Bayon
SUV's zijn razend populair. Hyundai speelt daar op in door Sports Utility Vehicles aan te bieden in ieder segment, van klein tot groot en van voordelig tot kostbaar. Toch ziet Hyundai ruimte voor nog een SUV: de Bayon. Welke meerwaarde biedt deze nieuwkomer?
Lees verder

Ford en Argo Al starten praktijktest
In een samenwerking die uniek is in de autowereld werkt Ford Motor Company samen met Argo AI en Lyft aan de introductie op grote schaal van autonoom rijdend personenvervoer op afroep. De samenwerking verenigt alle aspecten die nodig zijn voor een economisch verantwoorde vervoersdienst op afroep: de technologie voor autonoom rijden, de vervoermiddelen en het vervoersnetwerk. Die ondersteunen een schaalbaar bedrijfsmodelen maken het mogelijk om passagiers uitzonderlijke service te bieden.
Lees verder