Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe BMW 7-serie laat iets meer van zich zien

AUTOWEEK
Nieuwe BMW 7-serie laat iets meer van zich zien
De nieuwe BMW 7-serie duikt af en toe al eens gecamoufleerd op. Nu opnieuw en daarbij valt op dat BMW aan de achterkant iets minder voorzichtig is geweest met het verbergen van details.
Lees verder

Jaguar Land Rover boekt stevig verlies over tweede kwartaal
Jaguar Land Rover heeft het afgelopen kwartaal verlies geboekt. Het wereldwijde chiptekort, dat de hele autosector plaagt, zat ook Jaguar Land Rover flink dwars.
Lees verder

Barrelbrigade 2021 - Volkswagen New Beetle - Klokje Rond-keuring
Als Joep terugkeert van zijn proefrit met de VW New Beetle van Birgit Willemse, is hij een beetje witjes rond de neus: "Ik heb net voor het eerst lift-off oversteer ervaren in zo'n auto. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt." De oorzaak is ook al gauw gevonden. "Deze auto heeft vier de zelfde, nieuwe banden. Maar van het merk heb ik nog nooit gehoord."
Lees verder

Tesla-topman Musk: 'Normaal stuur geen optie'
De Tesla's Model S en Model X werden dit jaar gefacelift en daarbij verscheen er ook een opmerkelijk stuurwiel in beide modellen. Daar zal je het altijd mee moeten doen, blijkt nu.
Lees verder

Test: Porsche Cayenne Turbo GT
De afgelopen jaren hebben de Lamborghini Urus en Audi RS Q8 behoorlijk aan de poten van de opper-Cayenne gezaagd. Met de Turbo GT herstelt Porsche de pikorde; deze Duitse Hercules lust zijn concurrenten rauw.
Lees verder