Doorgaan naar hoofdcontent

Officieel: Volkswagen waagt zich met Taigo aan SUV-coupé (2021)

AUTOFANS
Officieel: Volkswagen waagt zich met Taigo aan SUV-coupé (2021)
Taal Nederlands Na Renault is Volkswagen de volgende die het segment van de SUV-coupé wil opentrekken naar het brede publiek. De VW Taigo is de coupévariant van de T-Cross, maar dan op T-Roc-formaat. Volg je nog?
Lees verder

Honda HR-V lost meer hybride details
Taal Nederlands Honda maakt zich op voor de lancering van de nieuwe HR-V later dit jaar. In de tussentijd lossen de Japanners meer details over de hybride aandrijflijn.
Lees verder

Audi Q4 45 E-Tron Quattro is nieuwe aanvulling op gamma
Taal Nederlands De kersverse Audi Q4 E-Tron, het premiumbroertje van de Volkswagen ID.4 en Skoda Enyaq iV, krijgt er een nieuwe versie bij. De Q4 45 E-Tron Quattro is dankzij twee elektromotoren 265 pk sterk en geraakt 490 kilometer ver.
Lees verder

Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition is 'duurzamere' speciale reeks
Taal Nederlands Om de hybrideversie van de Flying Spur nog eens extra in de verf te zetten, lanceert Bentley een speciale versie: de Odyssean Edition. Die wil duurzamer omgaan met de afwerkingsmogelijkheden voor zijn interieur.
Lees verder

Mercedes toont eerste stukjes EQE, debuteert september
Taal Nederlands Dit najaar zal Mercedes het elektrische alternatief voor haar E-Klasse berline lanceren. Van die EQE krijgen we nu al de eerste plaagplaatjes binnen. Daarop zien we een design dat in lijn loopt met de recent gelanceerde EQS.
Lees verder