Doorgaan naar hoofdcontent

Ook Mercedes versnelt: tegen 2030 volledig elektrisch

AUTOFANS
Ook Mercedes versnelt: tegen 2030 volledig elektrisch
Taal Nederlands De Duitse constructeur Mercedes is de volgende in het rijtje van merken die tegen het einde van dit decennium alleen nog volledig elektrisch door het leven willen gaan. Ambitieuze plannen, die Stuttgart zelf al meteen countert door te zeggen: "waar de marktsituatie het toelaat".
Lees verder

Rijtest: Lexus UX 300e (2021)
Taal Nederlands De Lexus LS sloeg meer dan dertig jaar geleden in als een bom in het luxesegment, toen de Japanners er voor het eerst een auto lanceerden. Nu zet Lexus voor het eerst een elektrische wagen op de markt. Kan die dezelfde golfslag teweegbrengen?
Lees verder

Verdoe je tijd met de nieuwe Aston Martin-configurator!
Taal Nederlands Zeg het niet tegen onze baas, maar wij hebben de laatste dag voor het weekend de nodige productieve werktijd verspeeld met de configurator van Aston Martin. Die steekt volledig in het nieuw.
Lees verder

Mercedes Citan wordt opnieuw Kangoo-kopie, ook elektrische versie
Taal Nederlands Mercedes brengt alles in stelling voor het debuut van zijn nieuwe Citan. Die wordt op 25 augustus voorgesteld, en krijgt meteen een elektrische versie.
Lees verder

SSC speelt open kaart: haalde geen 500 km/u
Taal Nederlands De Amerikaanse constructeur SSC North America haalde eind vorig jaar de pers door met zijn Tuatara 500 km/u te rijden. Die bewering werd kritisch onthaald. Terecht, zo erkennen nu ook de Amerikanen.
Lees verder