vrijdag 16 juli 2021

Opel Corsa D - Facelift Friday

AUTOWEEK
Opel Corsa D - Facelift Friday
Bij sommige auto's moet je goed speuren om te zien of je met een pre-facelift of een gefacelifte versie te maken hebt. De Opel Corsa D valt in zekere zin ook in die categorie, al veranderde er meer dan het misschien lijkt.
Lees verder

Donkervoort belooft nieuws op 9 september
Donkervoort doet lekker geheimzinnig in een nieuw verschenen filmpje, waarin het merk voor 9 september wat nieuws belooft. Wellicht gaat ook het Nederlandse merk nadrukkelijker mee in de personalisatietrend.
Lees verder

'Nieuwe Astra wellicht wat te hip voor een Opel-rijder'- AutoWeek Podcast
Ook in 2021 gaan we gewoon verder met de Uitlaat, om wat dieper in te gaan op ons werk hier bij AutoWeek. In de deze aflevering bespreekt Roy met Marco de nieuwe Opel Astra en de nieuwe BMW 2-serie coupé, maar ook een oude M3, de Lotus Emira en de Fiat 500 komen voorbij. Luister hieronder!
Lees verder

Dieselgate: Consumentenbond roept Volkswagen op om te stoppen met vertragen
De Consumentenbond roept Volkswagen op om te stoppen met het juridisch vertragen van de procedures rondom het dieselschandaal, waarin het eerder deze week werd veroordeeld tot het compenseren van Nederlandse klanten.
Lees verder

Mercedes-Benz C-klasse vs. Volvo S60 - Dubbeltest
De geijkte concurrentie voor Mercedes komt uit eigen land, maar ondertussen is er naast Audi en BMW een vierde merk dat in Nederland al jaren erg veel marktaandeel pakt. Het Zweedse Volvo weet bij veel Nederlanders precies de juiste snaar te raken. Dus hoe goed presteert een aantrekkelijke Volvo S60 tegen de gloednieuwe Mercedes C-klasse?
Lees verder