vrijdag 2 juli 2021

Pontiac Firebird (1977) - In het Wild

AUTOWEEK
Pontiac Firebird (1977) - In het Wild
Van sommige auto's zou je verwachten dat ze al wel eens hebben geschitterd in 'In het Wild'. Deze Pontiac Firebird is echter een nieuw gezicht. Het was bij z'n 'geboorte' in 1977 overigens ook een nieuw gezicht in het - vooral Amerikaanse - straatbeeld.
Lees verder

Lamborghini Aventador krijgt nog een staartje
De Lamborghini Aventador is dit jaar alweer tien jaar onder ons, maar weet nog heel even van geen ophouden. Binnenkort kunnen we nog een nieuwe versie verwelkomen.
Lees verder

Abarth 695 Esseesse krijgt grote dakspoiler
Abarth vernieuwde onlangs de 595 nog op detailniveau. De 695, die nog net iets heftiger is dan de 595, heeft nu ook een opfrisbeurtje gekregen en komt meteen op de markt in een speciale, tot 1.390 exemplaren gelimiteerde editie: de Collectors Edition.
Lees verder

Standaard ledkoplampen voor Citroën C5 Aircross
Citroën heeft stilzwijgend een kleine wijziging doorgevoerd aan de C5 Aircross: de auto heeft nu standaard ledkoplampen. Het gaat om nieuwe 'Eco Led'-exemplaren, die naast de bestaande full-led-kijkers in het aanbod verschijnen.
Lees verder

Volkswagen Caddy Panamericana: Alltrack, maar dan anders
Volkswagen heeft in Duitsland een bijzondere versie van de Caddy gepresenteerd: de Volkswagen Caddy PanAmericana. De auto staat net wat hoger op de poten en laat zich daarmee omschrijven als de opvolger van de Caddy Alltrack. Inderdaad, die versie die hier nooit geleverd werd.
Lees verder