Doorgaan naar hoofdcontent

Prijzen Audi RS3 Sportback en Limousine bekend

AUTOWEEK
Prijzen Audi RS3 Sportback en Limousine bekend
De inkt van de brochures van de Audi RS3 Sportback en RS3 Limousine is nog amper droog of de prijslijsten van de heftige A3's liggen al op tafel. De 400 pk sterke spierbundels zijn per direct te bestellen en staat in de herfst van dit jaar bij de dealers.
Lees verder

Ford Puma populairder dan Fiesta en Focus
Een opvallend gegeven in de verkoopresultaten van Ford: SUV Ford Puma is in Europa populairder dan de traditionele bestsellers Ford Fiesta en Ford Focus.
Lees verder

Renault beleeft moeizaam herstel door tekorten
Renault krabbelt nog enigszins moeizaam op uit de coronacrisis. Het Franse concern verwacht dit jaar door onder meer het chiptekort 200.000 minder auto's te kunnen produceren dan het eigenlijk zou willen. Het aantal verkochte auto's steeg in de eerste zes maanden ten opzichte van vorig jaar, maar is nog niet op het niveau van 2019.
Lees verder

Verkopen Mazda weer op niveau van voor pandemie
Net als nagenoeg elke autofabrikant biedt Mazda een inkijkje in z'n bedrijfstechnische resultaten. Het merk heeft z'n verkopen de afgelopen periode natuurlijk stevig zien toenemen ten opzichte van crisisjaar 2020, en dat levert natuurlijk opvallend positieve groeicijfers op. Interessant is echter dat Mazda z'n verkopen weer op het niveau heeft van vóór de pandemie die in 2020 als een dikke donkere deken op de wereld neerdaalde.
Lees verder

Audi boekt verkooprecord in eerste halfjaar 2021
Audi sluit de eerste helft van 2021 goed af. Wat heet: het merk boekte zelfs een absoluut verkooprecord!
Lees verder