zaterdag 10 juli 2021

Prijzen vernieuwde Mercedes-AMG GT 4-Door bekend

AUTOWEEK
Prijzen vernieuwde Mercedes-AMG GT 4-Door bekend
De Mercedes-AMG GT 4-Door is onlangs lichtjes bijgepunt. Nu weten we ook wat de sportieve vierdeurs voortaan moet kosten.
Lees verder

Lynk & Co 01 vs. Hyundai Tucson - Dubbeltest
Sinds enige tijd is Nederland weer een nieuw automerk rijker: Lynk & Co, met het hoofdkantoor in Zweden en de productiefaciliteit in China. Vooralsnog is er met de 01 één model, dat we in deze vergelijking naast een Hyundai Tucson parkeren. Het zijn allebei plug-in hybrides.
Lees verder

Bentley viert duizendste Mulliner-versie
Bentley viert de duizendste Mulliner-creatie sinds het personalisatieprogramma in 2014 werd opgetuigd. Het bijzondere feit is het zoveelste bewijs dat personalisatie helemaal hot is in exclusieve-auto-land, al valt het met de aantallen bij Bentley stiekem nog wel mee.
Lees verder

Weblog: Waarom ik recent een diesel kocht
Sommige lezers hebben mijn naam wellicht al eens boven één van de vele nieuwsartikelen of een paar bijdragen in het magazine zien staan. Voor degenen die mij nog niet kennen: Ik ben Max, 25 jaar jong en ik tik sinds begin september artikelen voor dit prachtige medium. Eerst als stagiair, nu als freelancer. Toen ik begon bij AutoWeek maakte ik mijn kilometers nog in een Peugeot 206 RC: een klein bommetje met 177 pk. Helaas moest ik onverwacht afscheid nemen van die auto. Hoewel ik de Peugeot ...
Lees verder

Rover 827 - Achteruitkijkspiegel
Vanuit een Rover 827, een heuse youngtimer, nemen Stéphan en Cornelis deze aflevering het nieuws van afgelopen week door. In Engelse sferen verbazen ze zich over de samenwerking tussen Bentley en The Macallan en hebben de mannen een vooroordeel (te zwaar) over de Lotus Emira. Verder kijken ze uit naar de nieuwe BMW 2-serie en zien ze hoe Volkswagen bezig is Bugatti af te stoten richting het Kroatische Rimac. Kortom, genoeg stof om een weekend over na te denken.
Lees verder