Doorgaan naar hoofdcontent

Prijzen vernieuwde Volkswagen Polo bekend

AUTOWEEK
Prijzen vernieuwde Volkswagen Polo bekend
Volkswagen voerde onlangs een voor het merk vrij ingrijpende facelift door op de Polo. De vernieuwde B-segmenter is verkrijgbaar vanaf nipt onder de 20 mille en komt op de markt met drie motoren en zes uitrustingsniveaus.
Lees verder

Alpha Superwolf is elektrische pick-up met dubbele cabine
De Amerikaanse start-up Alpha Motor Corporation voegt weer een nieuwe variant van zijn pick-up, de Ace Wolf, toe aan de planning. De Superwolf heeft een dubbele cabine en moet een maatje groter worden dan de eerder aangekondigde Ace Wolf Plus.
Lees verder

Mercedes-Benz EQS - Rij-impressie
Heel lang is de stelregel geweest dat je bij een nieuwe S-klasse kon zien welke technologie er over tien jaar op jouw straathoek zou staan. Die rol gaat, als het aan Mercedes ligt, nu over naar de EQS, het elektrische vlaggenschip dat vandaag al laat zien hoe de toekomst eruitziet.
Lees verder

Citroën C3 Aircross - Achteruitkijkspiegel
Roy heeft een leenauto en belt Nic om te kijken hoe het staat met zijn Mercedes-gevoel, nadat sommige lezers nogal wat eisen stellen. Daarnaast bespreken ze het productierecord van Lamborghini en de EV-plannen van Aston Martin.
Lees verder

'Renault Talisman is niet meer te redden' - AutoWeek Podcast
Een nieuwe aflevering van onze podcast! Marco reed met de elektrische Mercedes EQS en is erg enthousiast. Hij legt uit waarom. Daarnaast bespreken de mannen het Nederlandse Lightyear, dat auto's gaat bouwen in Finland. Heeft dat wel kans van slagen? Los daarvan komen de Renault Talisman en de ID4 GTX nog langs, en Marco rijdt graag iets uit de jaren '20. Luister hieronder!
Lees verder