vrijdag 9 juli 2021

Stellantis investeert 30 miljard euro in elektrificatie, lanceert foute EV-slogans voor Peugeot, Alfa Romeo en co

AUTOFANS
Stellantis investeert 30 miljard euro in elektrificatie, lanceert foute EV-slogans voor Peugeot, Alfa Romeo en co
Taal Nederlands Autogroep Stellantis heeft maar liefst 13 merken in haar portefeuille. Van Citroën, over Maserati tot Dodge. Al die merken zullen de komende jaren zowat 30 miljard euro uitgeven aan een elektrische inhaalslag. Daar horen natuurlijk ook (foute) slogans bij. Zo gaat vanaf 2024 Alfa Romeo door het leven als Alfa e-Romeo. Geen zorgen, het kan nog fouter...
Lees verder

Tesla start Belgische leveringen Model Y in augustus
Taal Nederlands Tesla start volgende maand met de leveringen van de eerste Model Y-exemplaren voor Belgische klanten. Daarmee komt het een belofte na die het eerder maakte. Bestel je vandaag een Model Y, dan zal je al in september rond kunnen toeren met het crossover-broertje van de Model 3.
Lees verder

Budgetalarm: Dacia lanceert dit jaar nieuwe zevenzitter
Taal Nederlands Dacia trekt in september het doek van een nieuwe zevenzitter. Of dit een spirituele opvolger wordt van de Lodgy MPV ofwel een grote broer voor de Duster is momenteel nog niet helemaal duidelijk. Al zal het de eerste auto worden van het Roemeense merk dat wordt gelanceerd onder de nieuwe huisstijl.
Lees verder

Mijlpaal: Subaru heeft 20 miljoen auto's met AWD gebouwd
Taal Nederlands Geen automerk staat zo synoniem met all wheel drive dan Subaru. Het Japanse automerk laat met trots weten dat het 20 miljoen auto's heeft gebouwd met AWD. Een grote mijlpaal voor de relatief kleine constructeur. Altijd jezelf blijven Subaru, dan komt alles goed.
Lees verder

Mercedes EQS | Eerste ontmoeting met elektrische limousine (2021)
Videotips Taal Nederlands Mercedes zegt met de EQS dé eerste elektrische luxelimousine op onze aardbol te hebben. Redacteur Wim ging een kijkje nemen. Mercedes zegt met de EQS dé eerste elektrische luxelimousine op onze aardbol te hebben. Redacteur Wim ging een kijkje nemen. Europese autosegmentatie: SAuto type: SedanModel: EQS
Lees verder