donderdag 8 juli 2021

Sterkere Polestar 2 debuteert in Goodwood

AUTOWEEK
Sterkere Polestar 2 debuteert in Goodwood
Polestar heeft tijdens het Goodwood Festival of Speed een waar duveltje uit een doosje getoverd. Het merk laat een speciaal uitgedoste en extra potente versie van de elektrische Polestar 2 zien.
Lees verder

Lightyear One toont indrukwekkend bereik bij test
De Lightyear One is aan een langdurige praktijktest onderworpen om het rijbereik te testen. Op een testcircuit in Duitsland hield de Nederlandse elektrische auto met zonnecellen op het dak het erg lang vol.
Lees verder

Heritage Customs onthult Land Rover Defender die liefde viert
Je kunt een ansichtkaart bewaren van de plek waar je je grote liefde hebt ontmoet, maar waarom zou je niet gewoon een splinternieuwe Land Rover Defender gebruiken?
Lees verder

In deze buurten vinden de meeste auto-inbraken plaats
Afgelopen jaar waren er weliswaar iets minder auto-inbraken, maar nog altijd is het regelmatig raak. Dan is het altijd handig om te weten waar de kans hierop het grootst is. Vooral mensen in Eindhoven moeten oppassen.
Lees verder

Ford Puma als hybride rallymonster
Het Goodwood Festival of Speed is naast een jaarlijks autofestijn voor autofabrikanten een ideaal podium om de aandacht naar zich toe te trekken. Ford begrijpt dat en grijpt het autofeestje aan om een wel heel heftige Puma te laten zien.
Lees verder