woensdag 21 juli 2021

Tesla's Superchargers 'later dit jaar open voor andere merken'

AUTOWEEK
Tesla's Superchargers 'later dit jaar open voor andere merken'
We horen het zeker niet voor het eerst, maar Elon Musk roept op Twitter dat het Supercharger-netwerk van Tesla later dit jaar écht wordt opengesteld voor andere merken.
Lees verder

Aston Martin DB11 krijgt meer vermogen
Aston Martin voert modeljaarupdates door op de Vantage, DBX en DB11. Het heeft allemaal weinig om het lijf, al krijgt laatstgenoemde er wel mooi een stel pk's bij. Ook is er interessant nieuws op het gebied van de naamgeving van een tweetal Astons.
Lees verder

Volkswagen schrapt Passat uit Amerikaans gamma
Volkswagen bevestigd eerdere vermoedens dat de Passat in de Verenigde Staten uit het gamma wordt geschrapt. Op zichzelf is dat voor ons Europeanen niet zo heel relevant, maar het is wel de zoveelste stap in een grotere trend.
Lees verder

Volvo wordt volledig eigenaar van Chinese activiteiten
Volvo wordt volledig eigenaar van z'n Chinese activiteiten en maakt dus de facto een einde aan de daar geldende en tot voor kort verplichte joint-ventures.
Lees verder

Consumentenbond hekelt hogere premies autoverzekering
Automobilisten zijn tussen 2016 en 2020 steeds meer gaan betalen voor hun autoverzekering. De Consumentenbond is kritisch, want de schadelast daalde in dezelfde periode juist. De verzekeringsbranche verweert zich fel tegen de aantijging dat premiegeld onnodig wordt opgepot.
Lees verder