maandag 12 juli 2021

Test: Volkswagen ID.4 GTX

AUTOWEEK
Test: Volkswagen ID.4 GTX
Een vermogen van 299 pk, vierwielaandrijving en een sportief uiterlijk: maak kennis met de Volkswagen ID.4 GTX. Met deze drie letters wordt het GTI-concept klaargestoomd voor het EV-tijdperk.
Lees verder

Seats compacte EV - Blik to the Future
Nu ID.3-broertje Born volgens de officiële lezing definitief is voorbehouden aan Cupra, blijft Seat achter zonder elektrisch MEB-model. Uiterlijk in 2025 komt daar verandering in.
Lees verder

Seat Toledo bezorgde Volkswagen Jetta lange loopbaan
Met de eerste Toledo weet Seat de houdbaarheid van het Volkswagen Jettaplatform op te rekken. Op zijn beurt zorgt de incarnatie van het Chinese Chery er voor dat die Toledo een tijdloze klassieker wordt.
Lees verder

Opel Grandland: eerste prijzen bekend
De Opel Grandland X gaat de tweede fase van zijn leven als simpelweg Grandland tegemoet. Nu is ook bekend wat de Opel Grandland moet gaan kosten. De vanafprijs van de Opel Grandland bedraagt € 34.999. De eerste exemplaren worden dit najaar geleverd.
Lees verder

BMW X5, X6 en X7 in gelimiteerde vorm
BMW introduceert speciale gelimiteerde uitvoeringen van zowel de X5, X6 als X7. Van de drie speciale uitvoeringen komen in enkele exemplaren naar Nederland. Lekker exclusief dus.
Lees verder