vrijdag 9 juli 2021

'Volkswagen beraadt zich over toekomst topman Diess'

AUTOWEEK
'Volkswagen beraadt zich over toekomst topman Diess'
Volkswagen Group-CEO Herbert Diess heeft formeel nog twee jaar te gaan aan de top van het concern. Dat wordt mogelijk meer. Daar voert de bestuursraad vandaag topoverleg over, meldt Reuters.
Lees verder

Tesla Model Y in augustus in Nederland
Tesla begint de levering van de Model Y in Nederland in september. Inmiddels zouden de eerste klanten met een reservering daarover ingelicht zijn.
Lees verder

Chrysler laat nieuwe EV alvast zien
Stellantis zet de defibrillator op Chrysler. Het merk was zelfs in Amerika niet heel veel meer waard, maar daar komt nu verandering in. Tijdens EV Day laat Stellantis een geheel nieuw model zien van Chrysler. Op het oog lijkt hij productieklaar, maar de grote EV heeft nog geen naam.
Lees verder

Zwarte zaterdagen mogelijk nog drukker dit jaar
Het lijkt erop dat de wegen naar het zonnige zuiden dit jaar weer vol gaan stromen. Nu de schoolvakantie van regio Noord begint, verwacht de ANWB dit weekend forse drukte op de wegen binnen en buiten Nederland. Die toegenomen drukte lijkt vooral te komen door het feit dat vliegen minder makkelijk gaat.
Lees verder

Tesla Model Y tóch als Standard Range in China
De Tesla Model Y zou aanvankelijk net als de Model 3 leverbaar worden als achterwielaangedreven Standard Range. Die versie werd uiteindelijk toch geschrapt, maar komt nu in China alsnog.
Lees verder