woensdag 21 juli 2021

Volkswagen boekt forse stijging in EV-verkoop

AUTOWEEK
Volkswagen boekt forse stijging in EV-verkoop
De Volkswagen Groep verkocht in de eerste helft van dit jaar fors meer EV's dan dezelfde periode in 2020. Ook de plug-in hybrides maakten een flinke groei in de verkoopaantallen door. Met name de ID-modellen van Volkswagen zijn populair.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 29
AutoWeek 29 komt deze week naar je toe, of hij nou bij je op de mat valt of via de lokale winkel met je mee naar huis gaat. Wat lees je deze week in ons overvolle magazine?
Lees verder

Aston Martin-CEO: 'Opvolgers DB11 en Vantage elektrisch'
Aston Martin lijkt het stroompedaal harder in te trappen. Eerder stelde het merk nog dat in 2030 50 procent van het aanbod volledig elektrisch moet zijn, maar vermoedelijk wijst het exclusieve Britse merk de verbrandingsmotor al eerder de deur. CEO Tobias Moers stelt namelijk dat de opvolgers van de DB11 en de Vantage een elektrohart krijgen.
Lees verder

Welkom duurtest - Mazda MX-30
Het is alweer een tijdje geleden dat we een duurtest deden met een Mazda. Drie jaar terug was de laatste een CX-5. Daarom is het de hoogste tijd om eens in een nieuwe te stappen, en dat is dus de MX-30.
Lees verder

Peugeot 208 - Occasion aankoopadvies
Weten wat je precies hebt aan een tweedehands Peugeot 208? Wij gaan alle uitvoeringen en motoriseringen van de eerste generatie Peugeot 208 eens langs.
Lees verder