dinsdag 6 juli 2021

Volkswagen heeft eerste over-the-air-updates klaar voor ID-modellen

AUTOFANS
Volkswagen heeft eerste over-the-air-updates klaar voor ID-modellen
Taal Nederlands Vorig jaar kende de productiestart van de elektrische Volkswagen ID.3 de nodige softwarebugs. Dit jaar zijn de Duitsers eindelijk op snelheid: deze maand krijgen de eerste ID-eigenaars een over-the-air-update voor hun auto.
Lees verder

Porsche fluit Taycan terug met softwareprobleem
Taal Nederlands Wereldwijd moeten zo'n 43.000 modellen van de Taycan en Taycan Cross Turismo langs de dealer voor een software-update. Door een bug kan het vermogen van de aandrijflijn wegvallen en moet de auto in een soort veilige modus aan de kant worden gezet.
Lees verder

Vraag: heeft de levering van jouw nieuwe auto vertraging opgelopen?
Taal Nederlands De lanceringen van nieuwe modellen laten wat langer op zich wachten, en ook de productielijnen zijn al vaker stilgelegd dan gehoopt. Het chipstekort in de auto-industrie laat zich voelen. Heeft de levering van jouw nieuwe auto al vertraging opgelopen?
Lees verder

Officieel: Bugatti komt deels in Kroatische handen
Taal Nederlands De kogel is door de kerk: de beloftevolle Kroatische hypercarconstructeur Rimac wordt mede-eigenaar van het iconische merk Bugatti. Huidig eigenaar Volkswagen schuift zijn aandelen door naar Porsche.
Lees verder

Audi plaagt met Sky Sphere, Grand Sphere en Urban Sphere
Taal Nederlands Audi zal de binnenkort drie nieuwe conceptwagens naar ons netvlies sturen. Die nemen plaats in de "Sphere"-familie en luisteren naar Sky Sphere, Grand Sphere en Urban Sphere. Over welke auto's het juist gaat? Kijk even mee!
Lees verder