donderdag 8 juli 2021

Volvo 850 - Eerste rijtest - Uit de Oude Doos

AUTOWEEK
Volvo 850 - Eerste rijtest - Uit de Oude Doos
De introductie van de 850 was uiterst belangrijk voor Volvo, sterker zelfs, het was het belangrijkste model in decennia. Er hing veel van de 850 af. Precies 30 jaar geleden reden we deze met hoge verwachtingen overladen nieuwkomer voor het eerst.
Lees verder

Garagebedrijven hebben het uitzonderlijk druk
Garagebedrijven merken dat het drukker dan gewoonlijk is met auto-onderhoud. De aankomende zomervakantie zorgt altijd voor een piek, maar nu is het vanwege het voorbije jaar drukker én begon de drukte eerder.
Lees verder

Mercedes-Benz 190 D (1988) - Klokje Rond Klassiek
Auto's die overgaan van vader op zoon komen we vaker tegen, maar zelden hebben we iemand zo idolaat gezien van vaders auto als de 20-jarige Jan Lambregts uit Etten-Leur. Hoewel het financieel eigenlijk niet rendabel is, heeft hij samen met vader René besloten dat de Mercedes 190 D, in 1988 aangeschaft door opa, voor altijd in de familie moet blijven.
Lees verder

Porsche-offroader van Marc Philipp Gemballa komt bijna
Wie altijd al een moderne Porsche 911 had willen hebben waarmee je helemaal los kunt gaan op ruig terrein, moet even opletten. Dan kom jouw perfecte auto er mogelijk aan, al vragen we ons af hoeveel mensen zich nu aangesproken voelen.
Lees verder

Subaru bouwt twintig miljoenste auto met AWD
Wie Subaru zegt, zegt vierwielaandrijving. Hoewel lang niet alle alle auto's die het merk heeft verkocht uitgerust zijn met permanente vierwielaandrijving, is het gros dat wel. Subaru meldt nu trots dat het afgelopen maand zijn twintig miljoenste auto met vierwielaandrijving heeft gekocht.
Lees verder