vrijdag 16 juli 2021

Waar blijft de Alfa Romeo Tonale?

AUTOFANS
Waar blijft de Alfa Romeo Tonale?
Taal Nederlands De toekomstplannen van Alfa Romeo zien er onder de Stellantis-vlag dan wel rooskleurig uit, in de praktijk stelt het ooit zo roemrijke Italiaanse merk het op dit moment maar met twee modellen in zijn gamma. Hoe zit het bijvoorbeeld met die langverwachte Tonale?
Lees verder

Porsche Taycan RWD: Basisversie getest!
Rijtesten Taal Nederlands Met de simpele naam 'Taycan' en achterwielaandrijving onderscheidt de basisversie van Porsches elektrische auto zich van de topmodellen. Maar is deze Taycan meer dan zomaar een instapmodel? Met de simpele naam 'Taycan' en achterwielaandrijving onderscheidt de basisversie van Porsches elektrische auto zich van de topmodellen. Maar is deze Taycan meer dan zomaar een instapmodel? Europese autosegmentatie: SAuto type: SedanModel: Taycan
Lees verder

Volkswagen dist Stellantis: "Cupra is groter dan Alfa Romeo"
Taal Nederlands De Volkswagen Group onthulde deze week haar nieuwe strategie voor de komende jaren (spoiler alert: elektrisch). Daarin was er uiteraard ook plaats voor Seats submerk Cupra. VW topman Herbert Diess liet daarbij vallen dat het kleine submerk het momenteel qua verkoop al beter doet dan het fabelachtige Alfa Romeo. Ouch.
Lees verder

Euhm: Ford verkoopt parfum met benzinegeur, vernoemt het naar elektrische Mustang Mach-e
Taal Nederlands Wat als je morgen een elektrische auto koopt en dan tot de vaststelling komt dat je de geur van benzine mist? Wel, Ford heeft de oplossing voor je! De Blauwe Ovaal ontwikkelde een nieuw parfum waarin de geur van benzine zit verwerkt. De naam van die parfum? Mach-Eau. Een knipoog naar de elektrische Mustang Mach-e. Ach, er bestaat niet zoiets als slechte marketing.
Lees verder

BMW 's giga-grille en "Bangle butt"? Die stonden al op de ZBF 7er concept uit de jaren 90
Videotips Taal Nederlands BMW dipt met de 4 Reeks voor het eerst haar tenen in de toekomst van de giga-grille. Toch liepen de designers van het merk al sinds de jaren 90 met dat idee rond. De ZBF 7er concept die nooit werd onthuld is een ongelooflijke glazen bol naar de toekomst. Kijk maar naar de grille, kijk naar de eerste hint naar de "Bangle butt" die BMW's typeerde doorheen de jaren 2000 én naar een eerste versie van de iDrive die pas jaren laat voor het eerst verscheen. BMW...
Lees verder