vrijdag 13 augustus 2021

Audi Q4 e-tron: reguliere uitvoeringen op de prijslijst

AUTOWEEK
Audi Q4 e-tron: reguliere uitvoeringen op de prijslijst
De Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron waren al als Launch Edition te bestellen. Die speciale introductie-uitvoering is niet meer te krijgen en dat betekent dat Audi nu de reguliere uitvoeringen van de elektrische Q4's op de prijslijst zet.
Lees verder

Aston Martin Valkyrie Spider: orkaankracht door je kruin
Astson Martin heeft het dak van de Valkyrie geknipt. De Engelse extremist krijgt er een verwijderbaar dakpaneel voor in de plaats. Aan de aandrijflijn verandert helemaal niets en dat betekent dat ook de Valkyrie Spider je rugwervels bestookt met 1.055 pk aan hybride oerkracht.
Lees verder

Mini Strip is kale, 'duurzame' hatchback
BMW heeft in samenwerking met de op een van de bijgevoegde foto's ietwat weeïg de camera in turende modeontwerper Paul Smith een opvallende Mini Driedeurs gepresenteerd. De designstudie heet Mini Strip en is geen met extra weelde en glimmers overladen model, maar juist een leeggetrokken versie.
Lees verder

Bentley Flying Spur Mulliner: het nieuwe toppunt
De Flying Spur wordt tegenwoordig door Bentley naar voren geschoven als de ultieme sedan. Tijdens de Monterey Car Week krijgt hij een zetje naar de top van Mulliner: dit is de Bentley Flying Spur Mulliner.
Lees verder

Honda stoft modelnaam Integra af
Opvallend nieuws uit de hoek van Honda. Het merk zegt de al jaren geleden verdwenen modelnaam Integra uit de mottenballen te trekken.
Lees verder