maandag 30 augustus 2021

Barrelbrigade 2021 - De monstertocht - deel 1

AUTOWEEK
Barrelbrigade 2021 - De monstertocht - deel 1
Op 826 kilometer van de redactie, nabij Poitiers, ligt Futuroscope, een familiethemapark waar innovatie en technologie de hoofdrol spelen. We kiezen het als doel voor de afsluitende monstertocht voor onze barrels voor dit jaar. Eens kijken hoe het bevalt om met een auto, die voor de poorten van de sloop staat, nog een rit te ondernemen die menige Nederlander rijdt tijdens de zomervakantie.
Lees verder

De 'Wrist Twist'-besturing van Ford - De Vluchtstrook
Het stuurwiel: al sinds jaar en dag is het de gangbare manier om een auto van richting te doen veranderen. Fabrikanten proberen wel met alternatieve ideeën te spelen, maar vaak zonder resultaat. Eén voorbeeld daarvan is de 'Wrist Twist'-besturing die Ford in de jaren '60 bedacht.
Lees verder

Barrelbrigade 2021 - De monstertocht - deel 2
Op 826 kilometer van de redactie, nabij Poitiers, ligt Futuroscope, een familiethemapark waar innovatie en technologie de hoofdrol spelen. We kiezen het als doel voor de afsluitende monstertocht voor onze barrels voor dit jaar. Eens kijken hoe het bevalt om met een auto, die voor de poorten van de sloop staat, nog eens een rit te ondernemen die menige Nederlander rijdt tijdens de zomervakantie.
Lees verder

Jeep Commander: Compass met maatje meer
Jeep heeft een nieuwe SUV: de Commander. De Jeep Commander is een zevenzitter met drie zitrijen, maar de extra praktische broer van de Compass is echter niet voor de Europese markt bestemd.
Lees verder

Test: Skoda Enyaq
Volkswagen Group lanceert in hoog tempo nieuwe modellen op basis van het MEB-platform. Skoda trapte af met de volumineuze Enyaq.
Lees verder