woensdag 4 augustus 2021

Bentley Bentayga Hybrid - Eerste rijtest

AUTOWEEK
Bentley Bentayga Hybrid - Eerste rijtest
Net als voor de facelift komt er ook van de vernieuwde Bentley Bentayga een versie met plug-in hybride aandrijflijn. Die heeft noch een W12, noch een V8, maar een bescheiden V6 onder de kap. In hoeverre kan de elektrische duw in de rug dat compenseren?
Lees verder

Nieuwe Fiat Punto komt in 2023
Fiat's modellenaanbod is naast dat van andere volumemerken van Stellantis vrij beknopt. Sinds het verdwijnen van de Punto in 2018 heeft Fiat geen auto meer in het compacte segment, maar daar komt in 2023 verandering in. Dat meldt Stellantis-topman Carlos Tavares tijdens een videoconferentie waarin de bedrijfsresultaten werden besproken.
Lees verder

Alfa Romeo vanaf 2027 volledig elektrisch
Meer interessant nieuws uit de hoek van de automobiele gigant Stellantis. Topman Carlos Tavares blikt tijdens een videoconferentie waarin Stellantis z'n halfjaarcijfers bespreekt vooruit op wat er komen gaat. Alfa Romeo moet vanaf 2027 volledig elektrisch zijn. Werk aan de winkel dus.
Lees verder

Toyota boekt recordwinst over afgelopen kwartaal
Toyota heeft het eerste kwartaal van z'n gebroken boekjaar een recordwinst geboekt. De Japanse fabrikant voelt, in tegenstelling tot veel andere autobouwers, de gevolgen van het chiptekort niet zo sterk. Toch houdt het onder meer door die crisis wel rekening met tegenvallers.
Lees verder

Nieuwe Toyota Land Cruiser als GR Sport
De nieuwe Toyota Land Cruiser is met z'n no-nonsense vormgeving overduidelijk als Land Cruiser te herkennen. Toyota doet echter iets opmerkelijks. Het merk komt met een heuse GR Sport-uitvoering de Land Cruiser, het automobiele equivalent van een tank met sportpakket.
Lees verder