donderdag 5 augustus 2021

Bijzondere Land Rover Defender V8 van Heritage Customs

AUTOWEEK
Bijzondere Land Rover Defender V8 van Heritage Customs
De Nederlandse ontwerper Niels van Roij heeft weer achter de tekentafel van Heritage Customs gezeten. Het mede door Van Roij opgerichte bedrijf laat vandaag een bijzondere in opdracht aangepaste Land Rover Defender 90 met V8 zien.
Lees verder

Prijzen vernieuwde Volkswagen Tiguan Allspace bekend
Volkswagen heeft na de vernieuwde Tiguan ook diens gefacelifte langere broer in de showrooms gezet. Dat betekent dat we je nu ook de prijzen van die grotere Volkswagen Tiguan Allspace kunnen melden.
Lees verder

Officieel: Hyundai Custo
Hyundai heeft na meerdere opwarmsessies eindelijk digitaal het doek verwijderd van de Custo. De Custo is een splinternieuwe eigenwijs vormgegeven MPV. Naar Nederland komt de ruimtereus helaas niet.
Lees verder

Morgan Plus Four als knotsgekke CX-T
Morgan levert sinds jaar en dag klassieke open modellen volgens een aloud bekend recept. Dat verandert vandaag enigszins. Het merk komt namelijk met de knotsgekke Plus Four CX-T, een opgehoogde en opgeruigde Plus Four die zich ook náást het asfalt uitstekend kan vermaken.
Lees verder

ANWB verwacht grote drukte op Europese wegen dit weekend
De ANWB verwacht grote verkeersdrukte op de Europese wegen komend weekend, omdat miljoenen vakantiegangers naar hun bestemming reizen of juist naar huis terugkeren. Vooral op zaterdag zal het naar verwachting druk zijn. Reizigers kunnen dan ook te maken krijgen met langere reistijden, meldt de bond.
Lees verder