woensdag 25 augustus 2021

BMW 4-serie Cabrio volgens AC Schnitzer

AUTOWEEK
BMW 4-serie Cabrio volgens AC Schnitzer
Na de BMW 4-serie Coupé is het nu de beurt aan de 4-serie Cabrio om plaats te nemen op de snijtafel van AC Schnitzer. De Duitse tuner pakt de opengeknipte 4-serie zowel vanbuiten als vanbinnen aan.
Lees verder

Ford Focus ST als plankharde Edition
Focus-fanaten hebben ongetwijfeld de in het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerde speciale editie van de Ford Focus ST digitaal z'n meters zien maken. Die scherpere versie van de reguliere Focus ST gaat helaas aan Nederlandse neus voorbij.
Lees verder

Cadillac kondigt Le Mans-deelname aan
Cadillac zet z'n autosportprogramma in de volgende versnelling met een deelname aan de LMDh-categorie. Die afkorting staat voor 'Le Mans Daytona h' en daarmee weten we eigenlijk al genoeg.
Lees verder

Alpina B4 Gran Coupé onderweg
Er is een nieuwe BMW 4-serie, dus komt er ook een nieuwe Alpina B4. Dat is bijna een vanzelfsprekendheid, maar Alpina bewandelt nu wel een andere weg door niet de coupé en cabrio, maar de Gran Coupé als basis te nemen.
Lees verder

Alfa Romeo Mito - Occasion aankoopadvies
In deze uitgebreide review gaan we in op de Alfa Romeo Mito als occasion. Als je deze Italiaan de juist zorg geeft, kun je er tot in lengte van jaren een heel prettig auto aan hebben. Alle voordelen en kleine onhebbelijkheden van Alfa Romeo Mito zetten we overzichtelijk op een rij.
Lees verder