dinsdag 17 augustus 2021

BMW vernieuwt iX3

AUTOZINE
BMW vernieuwt iX3
De BMW iX3 heeft een ingrijpende update ondergaan waarbij het karakter van de 210 kW (286 pk) en 400 Nm sterke auto sterker zou worden benadrukt. Voortaan is de iX3 standaard voorzien van het M Sportpakket. De iX3 is leverbaar voor een consumentenadvies prijs vanaf 69.000 euro.
Lees verder

Audi Q4 krijgt reguliere uitvoeringen
Audi presenteert de reguliere Edition-uitvoeringen van de elektrische Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron. Daarmee komt er een einde aan de beschikbaarheid van de Launch edition introductieversies. De volledig elektrisch aangedreven Q4 e-tron-is er voortaan als Edition, luxe Advanced Edition en sportieve S-Edition.
Lees verder

Mercedes-Benz start verkoop EQS
Twee uitvoeringen van de eerste volledig elektrische luxe limousine van Mercedes-EQ kunnen vanaf nu worden besteld, met prijzen vanaf respectievelijk 118.891 en 154.949 euro: de EQS 450+ met 245 kW en de EQS 580 4MATIC met 385 kW. Beide uitvoeringen zijn vanaf oktober 2021 leverbaar. Metallic lak en lederen bekleding behoren in Duitsland tot de standaarduitrusting. De EQS is het eerste model dat gebaseerd is op de modulaire architectuur voor elektrische autos uit de luxe- en topklasse.
Lees verder

Skoda Fabia 2021 krijgt turbomotoren
De nieuwe Skoda Fabia, die in november 2021 zijn opwachting maakt in Nederland, wordt leverbaar met twee 1.0 TSI turbo-benzinemotoren. Deze driecilinder EVO-motoren leveren een vermogen van respectievelijk 70 kW/95 en 81 kW/110 pk, en voldoen aan de Euro 6d emissie-eisen.
Lees verder

Rij-impressie: Will Vi
Wanneer autoliefhebbers op vakantie gaan, letten ze niet alleen op het landschap of de cultuur. Ze kijken ook naar de auto's. En wie in Japan is geweest heeft vast een wonderlijk retro-voertuig opgemerkt met moderne techniek, maar zonder naamplaatje. Het gaat hier om de "Will Vi", dat in feite een bijzonder project van Toyota is. Eén van die unieke Japanse auto's wist zijn weg te vinden naar Nederland en vervolgens naar de redactie van Autozine...
Lees verder