maandag 2 augustus 2021

BMW's eerste elektrische Safety Car: i4 M50

AUTOWEEK
BMW's eerste elektrische Safety Car: i4 M50
De BMW i4 M50i speelt een bijzondere dubbelrol. Het is het eerste volledig elektrische model waar BMW's M-afdeling zich mee heeft bemoeit en nu blijkt de elektrische Gran Coupé ook nog eens de eerste elektrische Safety Car van BMW te worden.
Lees verder

Ferrari verkoopt meer auto's dan voor de coronacrisis
Ferrari is in verkoopcijfers hersteld van de coronacrisis. Het afgelopen kwartaal verkocht het Italiaanse merk 2.685 auto's, een half procent meer dan in dezelfde periode in 2019.
Lees verder

Wanneer krijgt een auto donkerblauwe kentekenplaten?
Veel klassieke auto's hebben donkerblauwe kentekenplaten, ook wel bekend als historische kentekenplaten. Er zijn inmiddels echter ook klassiekers die gele kentekenplaten hebben, want of het toegestaan is hangt niet af van of een auto een klassieker is. Hoe zit het ook alweer?
Lees verder

Barrelbrigade 2021 - Volkswagen New Beetle - Zo goed als nieuw
Ruben Obsteter is een Beelte-liefhebber in hart en nieren. Bij hem staan drie van deze retro-Volkswagens op de oprit. Voor de Barrelbrigade laat hij graag zijn specialistisch oog gaan over de barrel New Beetle van Birgit. Hij vindt die helemaal zo slecht nog niet: "die is nog prima op te halen".
Lees verder

Bentley Mulsanne Grand Limousine by Mulliner is absolute top
Bentley bouwt de Mulsanne weliswaar niet meer, maar is er toch nog niet klaar mee. Mulliner, Bentley's coachbuildingafdeling, heeft een Mulsanne omgetoverd tot de absolute crème de la crème.
Lees verder