vrijdag 20 augustus 2021

Brengt Volkswagen ID.2 blitsbezoek aan IAA?

AUTOFANS
Brengt Volkswagen ID.2 blitsbezoek aan IAA?
Taal Nederlands Nemen we de roadbook van Volkswagen er even bij, dan zal het in 2025 een auto onder de ID.3 lanceren. Die - je raadt het nooit - ID.2 krijgen we misschien wel voor het eerst te zien tijdens het autosalon van München begin volgende maand. Wat we nu al weten over die ID.2?
Lees verder

Speed Yellow voor je BMW 1 Reeks? Geen probleem!
Taal Nederlands Zitten er teveel tinten grijs en zwart in het kleurenaanbod van BMW? Absoluut. Maar vergeet niet dat het Individual-gamma daar nog een flink pak kleurrijkere opties aan toevoegt. Nu ook voor de 1 Reeks en 2 Reeks Gran Coupé.
Lees verder

Cupra Leon krijgt meer vermogen dankzij ABT
Taal Nederlands Met 300 pk voor de hatchback en 310 pk voor de Sportstourer zit de Cupra Leon allerminst om vermogen verlegen. Toch kan daar altijd nog een schepje bij, vinden ze bij ABT Sportsline.
Lees verder

Pech voor Stoffel: Mercedes trekt zich terug uit Formule E
Taal Nederlands Nog één seizoen en dan houdt het Mercedes-EQ Formula E Team het voor bekeken in de koninginnenklasse van de elektrische autosport. Onze landgenoot Stoffel Vandoorne moet dus wellicht op zoek naar een nieuw team.
Lees verder

Gametest: Car Mechanic Simulator 2021 (2021)
Taal Nederlands In 2014 had Poolse gamestudio Red Dot Games een culthit met Car Mechanic Simulator. Nu zijn ze terug met de al weer derde opvolger die nieuwe tools, nieuwe auto's (waaronder EV's) en een opgefriste speelervaring biedt. Haal de digitale bus WD-40 boven, het is tijd om een hoop auto's uit elkaar te halen!... en ze hopelijk terug in elkaar te krijgen.
Lees verder