zondag 1 augustus 2021

Citroën C4 SpaceTourer - Back to Basics

AUTOWEEK
Citroën C4 SpaceTourer - Back to Basics
De MPV verdween de afgelopen jaren uit de showrooms. Citroën draagt bij aan het voortbestaan van het ruimtewonder met de C4 Spacetourer.
Lees verder

Land Rover Defender V8 - Eerste rijtest
Wie dacht dat Land Rover de kans zou laten liggen om nog eens een dikke V8 in de Defender te lepelen, die kent de octaangekke Britten nog niet. Maar levert het ook een auto op die dubbel zo goed is als zijn stalgenoten die doorgaans 'maar' de helft kosten?
Lees verder

Het bijzondere verhaal van de Alfa Romeo Arna - Achtergrond
Het noodlijdende Alfa Romeo vindt eind jaren zeventig een samenwerkingspartner in Nissan, dat naarstig op zoek is naar vaste wal in Europa. De alliantie leidt tot de Arna, kort gezegd een Nissan-koets met Alfa-techniek.
Lees verder

Barrelbrigade 2021 - Chrysler PT Cruiser - Zo goed als nieuw
Op elk potje past een deksel en volgens diezelfde filosofie is er voor elke auto een liefhebber te vinden. Dat de Chrysler PT Cruiser een horde cultfans heeft, is gezien zijn markante vormgeving wellicht geen verrassing. Er zijn alleen al in Nederland diverse liefhebbersgroepen en -clubs, maar geen van de PT-fans is zo verknocht aan de markante Chrysler als Jacqueline en Kees Sperling, die een ochtend door het barrel van Lars mogen kruipen.
Lees verder

Seat Ibiza - eerste rijtest
De huidige generatie Ibiza bevalt ons een stuk beter dan zijn voorganger. Seat onderkent duidelijk dat er weinig mis was met de auto, want bij de facelift zijn het vooral de optische zaken die zijn aangepakt. We hadden geen eigen cameraman mee, maar wilden jullie een korte indruk van de geüpdatete Spanjaard niet onthouden.
Lees verder