dinsdag 10 augustus 2021

Concours d'Elegance wederom afgelast

AUTOWEEK
Concours d'Elegance wederom afgelast
Helaas is er opnieuw slecht nieuws omtrent het Nederlandse Concours d'Elegance bij Paleis Soestdijk. Het populaire klassiekerevenement, dat vorig jaar ook al werd afgelast, kan ook dit jaar niet doorgaan.
Lees verder

Barrelbrigade 2021 - Volkswagen New Beetle - Op de rollenbank
Tot slot is er de Volkswagen New Beetle van Birgit. Die kwam als beste door de technische keuring. Eens kijken of die auto zijn naam ook hoog weet te houden in de handen van Ferry. Allereerst is er natuurlijk de verwachting. Birgit is vol vertrouwen over haar brakke Volkswagen: "Zou hij 115 pk moeten hebben? Ik denk dat de 120 er wel in zit", roept ze optimistisch.
Lees verder

Toyota viert jubileum Supra met '35th Anniversary Edition'
Toyota viert het 35-jarig jubileum van de Supra. Dat doet het op een redelijk bescheiden wijze, met een zeer beperkt leverbare feesteditie.
Lees verder

Lamborghini Countach komt terug
Verrassend nieuws uit de koker van Lamborghini. Als donderslag bij heldere hemel kondigt het merk de terugkeer aan van de Countach. Meer informatie is er niet, maar het feit dat Lamborghini de iconische modelnaam terugbrengt doet de Lambo-fans waarschijnlijk al een sprongetje van geluk maken.
Lees verder

Fastned boekt recordomzet, maar nog wel verlies
Fastned is in het tweede kwartaal verder gegroeid. De uitbater van snellaadstations voor elektrische auto's boekte meer omzet dan ooit met het opladen van accu's.
Lees verder